mediteren

Meditatie voor beginners

Veel mensen worden ook gefrustreerd met meditatie of hebben gewoon geen idee waar te beginnen. Meditatie is bedoeld om aangenaam en ontspannend te zijn. Volgens vader Thomas Keating is “meditatie alsof je in de schoot van G-d zit en met de goddelijke of gewoon die” is die stil is, transcendent en in de stilte van ons hart leeft. ”
Terwijl in de staat van meditatie, kan onze geest iets nodig hebben om zijn focus te behouden, dit is waar ankers in het spel komen. Ze kunnen iets zo simpel zijn als ademende bewegingen of mantra’s, waarvan bepaalde woorden of zinnen herhaaldelijk herhaaldelijk zijn. Dit helpt onze gedachten nog steeds en op deze “veilige plaats leren we hoe we denken werken” en “we verbinden zich met iets dat eeuwig en belangrijker is dan onze zorgen, onze geruchten en de begeerte van de geest.”
Meditatie helpt ons ontspannen, zodat ons lichaam kan beginnen te integreren. In meer dan 1000 gepubliceerde onderzoeksstudies zijn verschillende methoden van meditatie gekoppeld aan positieve veranderingen in metabolisme, bloeddruk, hersenactivering en andere lichamelijke processen door de stress en pijnstillende eigenschappen ervan.
Naast een studie van 2007 door het Nationaal Centrum voor Complementaire en Alternatieve Geneeskunde, had bijna 9,4% van de Amerikaanse volwassenen de afgelopen 12 maanden meditatie uitgeoefend. Dus waar wacht je op, probeer het!

Hoe mediteert u?
Vind een comfortabele locatie een plek waar je van houdt, onthoud dat dit je vreugde geeft in het leven. Sommige jonge volwassenen moeten in hun badkamer mediteren, want het is de enige plaats waar ze privacy kunnen krijgen. Dus waar je misschien probeert om het een plek te maken, voel je je comfortabel om te ontspannen.
Begin klein, meditatie is bedoeld om een ​​levensstijl keuze te zijn. De beste tijd om te mediteren is vroeg in de ochtend omdat de interne chatter op dit moment het laagste is. Begin met slechts 5 minuten per dag en werk langzaam tot 12 minuten. Dit lijkt het minimumbedrag te zijn om het maximale voordeel voor de hersenen te krijgen.
Begin door uw houding aan te passen. Zitten in een comfortabele positie en niet bedriegen door op je bed te liggen. Als je een beetje gespannen voelt in je lichaam, rol je hoofd van kant tot kant heel zachtjes. Zet jezelf nu zelf door je schoenen te verwijderen, ook kun je wortels zien die uit je voeten komen, die in de moeder aarde gaan. Als je nog steeds gespannen bent, stel je gewoon je ademhaling in die gebieden voor. En nu ben je ontspannen. Dus rustig zitten, maak je geest helder en laat de vrede in je eigen hart komen.
Daarnaast kunt u deze oefening met een neo-meditatiekubus uitoefenen. Een neo is een torsie-genereerde generator die chi-energie in de kubus genereert op basis van componenten van heilige meetkunde en comprimeert het door meerdere lagen metalen, waaronder koper, goud en platina, die elk hun eigen vibratiefrequentie dragen. Het is deze gecomprimeerde chi, prana of energie van de energie die je zo goed voelt als je mediteren. Iedereen produceert chi en kan sommige voordelen opleveren door te mediteren zonder een Neo Meditation Cube, maar een Neo zal dit proces veel sneller, makkelijker en aangenaam helpen bij het aanpassen van de goddelijke frequentie van het koninkrijk van God die in je eigen ziel wordt gevonden.

Transcendentale meditatie
Transcendentale meditatie houdt in dat je je gedachten van gedachten of gesprekken verheldert; Er kan een betrokken mantra zijn. Dit helpt focussen op ontspanning en weg van innerlijke herkauwringen.
Als u tijdens uw sessie een transcendentale meditatiemantra wilt oefenen, raden wij u aan een mantra die uw ademhalingsoefeningen uitoefent. Begin met “ademhaling in mijn lichaam, adem uit release.” En nogmaals inhaleer je terwijl je zegt “in mijn lichaam ademen” en ademhaling uitademen. ” Dit helpt bij het verlagen van de hoeveelheid kooldioxide in het bloed, wat op zijn beurt de bloedstroom in delen van de hersenen verlaagt die cognitieve activiteit vermindert, waardoor u uw gedachten nog steeds helpt. Eenmaal ontspannen kunt u stoppen met het herhalen van de mantra maar als u zich in gedachtepatronen bevindt, herhaal het gewoon opnieuw.
Er zijn ook heilige mantra’s die afgeleid zijn van een heilige naam van de goddelijke, zoals “Onze Vader, Abba, Lieve God” of afhankelijk van uw religieuze achtergrond, “Om, Amen of Shalom.” Volgens onderzoek door Kenneth Parament aan de Bowling University lijkt een heilige mantra effectiever te zijn dan een seculiere voor pijn tolerantie. Dus als je doel is om pijn te verminderen, ga met de goddelijke namen.

Energy Healing technieken
“In energie genezing is energie geneeskunde, en we gebruiken onze eigen lichamen, onze energie en universele energie om verandering teweeg te brengen.”
Hoe meer chi-energie we proberen in wat we het sneller willen manifesteren, zal het voorkomen. Om je chi te vergroten en te gebruiken om je gezondheid te verbeteren, is het nodig om in een uitgebreide staat van bewustzijn te gaan. Visualiseer jezelf aan de kust en let op de golven. Of zie jezelf in een zwembad of helende water die de toxines en pijn in je lichaam verwijderen. U kunt ook reiki-symbolen proberen of heilige geometrievormen visualiseren, zoals een draaiende tesseract die de 5-dimensionale variatie van de merkaba vertegenwoordigt.
Meditatietechnologie
Neurologische Technologies is toegewijd aan het nemen van de geavanceerde meditatietechnologieën naar het publiek om hun algemene gezondheid te genezen en te verbeteren. Ons hoofdmotief is om uw geest, lichaam en geest te integreren met behulp van Neo Meditation Machines. Probeer onze Neo Zenmaster, die de koperversie is, goed voor algemene integratie of onze Neo Gatekey die platina, goud, zilver, koper en aluminium bevat om uw psychische vaardigheden te verbeteren. Door regelmatig een Neo-apparaat te gebruiken, 15 tot 60 minuten per dag, kunt u uw geest en lichaam vernieuwen; Het verbeteren van uw algemene bemiddelingservaring. Dus verspil je waardevolle tijd niet, kom samen met ons en Leer hoe je diep mediteren!